De Cattery

    Welkom op de website van Maine Coon Cattery DAS   

verzamelplaatje 1    

Met onze website van Cattery DAS proberen wij over te brengen:

* Emotie * het hebben van Maine Coons*

* Info* het fokken en verwerven van een kwalitatief goede Maine Coon*

Wij hopen dat u aan beiden genoegen zult beleven.

Daar de mens niet meer in de gelegenheid is om in de natuur te wonen en leven, blijft hem niets anders over dan die natuur naar zich toe te halen. En hoe kan je dat beter doen dan de keuze te maken een Maine Coon in huis te halen en je mee te laten slepen door het gedrag, de houding en totale verschijning van dit nog zo dicht bij de natuur staande, grootste gedomesticeerde kattenras dat wij kennen.

voorpagina

Bij deze keuze willen wij, Wim en Door van Maine Coon Cattery DAS, jullie graag helpen. Door zorgvuldige, gerichte keuze van katers en poezen en het scheppen van een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving, streven wij er naar kittens te fokken die hun verre voorvaderen in de natuur recht doen. Recht doen in karakter, bouw en gezondheid.

14720443_10208147443267231_8547330320446966805_n Ik ben Gabanna Lotus Maine Paradise.

Ik kom het dames bestand van Maine Coon Cattery DAS versterken om in de toekomst prachtige Cattery DAS kittens de bemoederen.

Als vanzelfsprekend zijn onze katten getest op erfelijke gebreken en ziekten zoals HCM, PL, PKD, FELV-FIV en SMA. En worden regelmatig ontwormt, jaarlijks ingeent, en staan onder doorlopende controle van onze dierenarts.

Met de grootst mogelijke zorg stellen wij onze katten en poezen dan ook in de gelegenheid hun families uit te breiden zodat hun kittens ook uw hart kunnen veroveren. Op deze website stellen wij onze Maine Coons , allen dan ook graag aan u voor. Mocht u getroffen worden door hun blik waarmee ze u vanaf de foto’s aankijken en belangstelling hebben voor hun levensloop en mogelijke toekomst in uw dagelijks leven, dan horen wij dat graag van u.

Voor kittennieuws kijk op onze pagina “PLANNEN EN TOEKOMST” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wim en Door van Maine Coon Cattery DAS

14054125_655382807948474_8660802730549593568_n

Baffin en Alexis hebben Maine Coon Cattery Das weer verrast met een prachtig nestje. Voor info kijk op onze Kitten pagina.